Menu
Home Page
Inspire to Aspire

The Allotment Develops

For our allotment area we chose an unused area behind the school. The area needed to be close to a supply of water, be accessible for the children and be in a sheltered but sunny location. This is the area before we started work.

 

 

 

 

 

 

June 2017

After much deliberation, we decided  a polytunnel would be good as an outdoor classroom. It would be big enough to house a classroom of children in all weathers and would give us somewhere secure to start our young plants off. We also went to visit another school to look at their polytunnel to make sure it would work well at our school. It is really popular with the children and they are starting to grow.

 

Construction started during the summer half term and planters have been made to go inside as soon as it is ready.

Top